Nå ekspanderer vi og søker deg som er utadvendt, har glimt i øyet og lyst til å være med å etablere et nytt og spennende underholdningstilbud der du bor. Du blir din egen sjef, får en sosial og morsom jobb og muligheten til å bygge en solid økonomi.

En komplett verktøykasse

Som Paint’n Sip Partner får du alt du trenger for å starte opp ditt eget Paint’n Sip Studio. Våre skreddersydde techsystemer, materiell og manualer gir deg en superenkel og smidig infrastruktur som gjør det til en lek å starte opp og drifte virksomheten din.

Bli en del av et større team

Du blir også en del av et større kreativt entreprenørmiljø, der du får fortløpende opplæring og oppfølging i hvordan du skal drive virksomheten din. Du får også verdifull erfaringsoverføring mellom de andre enhetene, markedets beste priser og sentrale salgs og marketingkampanjer.

Tjene penger og ha det gøy

Som Paint’n Sip Partner er inntektspotensialet ditt så og si ubegrenset og du tjener penger allerede fra første event. Modellen vår er konstruert for å skape mest mulig verdier for deg som partner, på en så enkel og morsom måte som mulig.

Fem gode grunner til bli Paint’n Sip Partner:


En kreativ og morsom jobb du kan glede deg til hver dag
Et komplett skreddersydd techsystem (fra nettside til backend)
Et støtteteam og nettverk som alltid hjelper deg
Omfattende trening og oppfølging når du starter din virksomhet
Løpende muligheter for å utvide virksomheten din

Søk nå

[contact-form-7 404 "Not Found"]